Beoordelingen

8,2
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
8,0
Comfort
7,9
Locatie accommodatie
9,0
Faciliteiten
8,0
Personeel
8,9
Waar voor uw geld
7,5

Beoordelingen

    Dries Van Lombeek
    be

    Beoordelingsscore

    9,6
    14 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Sybil
    be

    Beoordelingsscore

    10
    14 mei 2018
    Fantastische ligging. Heel charmant. Ontbijt heel verzorgd
    Kurt & Ilse
    be

    Beoordelingsscore

    8,3
    8 mei 2018

    Leuke B&B dichtbij centrum maar toch rustig gelegen.

    graag liever een douche ipv een bad.
    Het ontbijt was uitgebreid en verzorgd. De ligging van de B&B is TOP, heel dichtbij het centrum. Mechelen is een aangename, gezellige stad.
    Tine Alliet
    be

    Beoordelingsscore

    8,8
    30 april 2018
    Locatie, personeel toegankelijk, aangenaam verblijf, makkelijk inchecken, vlotte communicatie
    Peter
    be

    Beoordelingsscore

    6,2
    30 april 2018
    extra poetsbeurt is wel eens nodig
    Het ontbijt was lekker
    Robert
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    30 april 2018

    Oké niet slecht, niet perfect maar daar is de prijs ook naar

    Bed was aan de harde kant maar dat is persoonlijk. Douche van kamer 2 op de eerste etage kan iedereen zomaar inlopen. Kamer 1 heeft een Bad zonder douche en ook geen gordijn, dat is ook niet heel handig. Het lijkt erop dat de douche dus gezamenlijk is voor de eerste etage. Een slot erop zou gewenst zijn
    Locatie was prima
    Anke
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    25 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    john
    be

    Beoordelingsscore

    10
    3 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Anke
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    30 maart 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    6,2
    12 maart 2018

    Op zich prima ruimte en locatie op helaas karig en studentikoos niveau

    - De inrichting van de op zich prima ruimtes was wat studentikoos (verouderd/goedkoop/gammel/ietwat viezig) - echt jammer! - Er was geen tv - op zich ok, maar ik miste in ruil daarvoor een comfortabele zachte bank/stoel met fijn leeslicht - Koffiezetapparaat was goed, maar de kwaliteit/versheid van de koffie verdient echt meer aandacht! - badkamer: wellicht is de aanschaf van een wasdroger te overwegen - nu voelden en roken de handdoeken alsof zij waren gedroogd in een niet geluchte kamer; het stukje palmolive zeep in opengescheurde verpakking was ook wat teleurstellend, evenals het halfvolle potje kneipp badzout - kortom: het niveau van comfort en luxe was laag - te laag voor de prijs - zeker in vergelijking met andere B&B’s in Mechelen. Er is zeker potentie en ruimte voor verbetering
    De ruimtes (oppervlaktes), het bed en de locatie
    Steven
    be

    Beoordelingsscore

    6,7
    4 maart 2018
    zeer gehorig vanwege oud pand (buren waren al om half vijf luidruchtig aan het praten en daarna aan het bellen), "douchen" in een antiek bad
    Ontbijt en locatie waren geweldig
    Sylvia
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    8 februari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Nathalie
    be

    Beoordelingsscore

    8,8
    3 februari 2018
    Warme ontvangst, zalig bedje, lekker ontbijt. Midden in de stad maar toch heel rustig!
    nl

    Beoordelingsscore

    5,8
    29 januari 2018
    Het was best stoffig, de overtrekken vd kussens waren nog vochtig en er hing geen raambekleding voor het badkamerraam waardoor je niet met een rustig gevoel ging douchen. Bovendien was in de badkamer de verwarming niet aangezet toen we aankwamen waardoor het eerst niet behaaglijk aanvoelde (januari).
    De ligging was prima.
    Ines
    be

    Beoordelingsscore

    7,9
    20 januari 2018

    Aangenaam verblijf

    Het is een mooi, ouder pand, jammer van de 'oude geur' die er hangt.
    een heerlijk en gevarieerd ontbijt, Vriendelijke service en helpende uitleg over de accommodatie in de stad.
    eric
    be

    Beoordelingsscore

    10
    18 december 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Patrick
    be

    Beoordelingsscore

    9,2
    30 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Svetlana
    pl

    Beoordelingsscore

    8,8
    3 april 2018

    Charming old place

    There're photos of 2 rooms mixed together in the room photos, so when we checked in I realized that bathroom and bedroom are different from what we've expected. I was dreaming about get into that retro bath but ours was pretty usual one. Also you have to get through the main stairs when going to the bathroom. Another thing is very squeaky floor. I understand that's is common case in old houses, but you should be ready that people from other room will hear you every time you walk and you will hear them :)
    Despite the long description of minuses, we've actually liked staying here. Room is super clean and with old furniture in good condition and sweet little details, has it's special atmosphere like you've got back to the start of past century. Location is perfect, up to 5 minutes to main square. Host is very nice too.
    Chris
    gb

    Beoordelingsscore

    9,6
    29 maart 2018
    Amazing breakfast
    Jennifer
    be

    Beoordelingsscore

    8,8
    26 maart 2018

    Great location to discover Mechelen if you value an alternative stay to all these hotelsy

    The walls are a little thin (well it‘s an old house) and our door did not quite close up flush, so our voices carried out as well as anything on the landing carries inside our room. The towels smelled a little stale but all was clean!
    Klaas is an excellent host. Knows Mechelen. Knows how to spoil you with a great breakfast. Loved the decor!
Beoordelingen worden geladen